Kürtőskalács Kuckó

Kalács-csendéletCégünk, a Fünfkirchen Kft. 1998 óta foglalkozik kürtőskalács készítésével. Egyedi kialakítású, mobil kürtőskalács-látványsütödéinkben vendégeink a kalácsot a készítés folyamatában láthatják és részesülhetnek a mindig frissen és forrón kapható csemege élményében.

Célunk, hogy ezt a tradicionálisan magyar ínyencséget a hagyományok tiszteletben tartása és megőrzése mellett egy professzionális, színvonalas kialakítású és jól felszerelt, „guruló üzlethelyiségben” kínáljuk vásárlóink részére. Sütödéinkben az élelmiszer-biztonságot garantáló HACCP rendszert kiépítettük és a szabvány követelményei szerint működtetjük.

A kürtőskalács – amit eredeti erdélyi recept alapján készítünk – tapasztalatunk alapján a kiállítások, rendezvények, üzleti események és cégünnepségek közönségének is örömére szolgál. Mind felszereltségünk, mind pedig kapacitásunk lehetővé teszi nagy létszámú érdeklődők gyors, színvonalas és kulturált kiszolgálását, megfelelve ezzel a magas elvárásoknak.

Választékunk között jelenleg 8-féle ízű kürtőskalács szerepel, de megrendelőink igényeihez alkalmazkodva nyitottak vagyunk az újdonságok kipróbálására és megvalósítására is!

OneStudio
Elérhetőségek Képgaléria Kalácstörténelem Magunkról Kürtőskalács Kuckó